Dělící/Tvarovací stroje Atoupains

Hydraulická dělička určená pro různé druhy dělení a tvarování těsta, zejména využívaná pro dělení/tvarování tzv. volných hydratovaných těst pro výrobky typu francouzská bageta nebo ciabatta.

4 možné způsoby využítí stroje:

1) Pres těsta

2) Hydraulické "nožové" dělení/krájení na 20 stejných dílů těsta (kapacita do 18-20 kg)

3) Dělení/tvarování (tzv. systém Dix-X) - protlačení přes vrchní přídavnou mříž na daný počet kostek (ciabatt) dle typu mříže (kapacita do 6 kg dle druhu mříže)

4) Dělení/tvarování (tzv. systém Alveoform - bagetová mříž + bagetová základová deska) - formování do konečného tvaru baget již při procesu dělení těsta

       

Přihlášení novinek

Později se můžete kdykoliv odhlásit.
Uložit
Nastavit
Používáme cookies, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našeho webu. Pokud odmítnete používání souborů cookie, nedokážeme garantovat bechybnou funkci webu.
Povolit vše
Zakázat vše
Analytics
Nástroje používané k analýze dat k měření efektivity webových stránek a k pochopení toho, jak fungují.
Google Analytics
Povolit
Zakázat
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povolit
Zakázat