Články

Chleba za "stovku"!

Chleba za "stovku"!

V čem je tento chléb jiný? Jak je možné, že je spotřebitel ochotný zaplatit tuto částku za chléb?

Opravdu umí ve Švýcarsku nejlepší chléb?

Opravdu umí ve Švýcarsku nejlepší chléb?

Píšeme o chlebu, který ve Švýcarsku patří do každodenního sortimentu a je pojmenován Ruchbrot. 

Dlouhé zrání těst

Dlouhé zrání těst

Co mají společného žitné kvasy, pšeničné omládky či pšeničné kvasy, dlouhé zrání těst? 

Kráječky s nastavením řezu

Kráječky s nastavitelným řezem

Kráječky s volitelným nastavením řezu.

Vzorované plachetky pro atraktivní chleby

Vzorované plachetky pro atraktivní chleby

Odlišení Vašich chlebů a zvýšení atraktivnosti s využitím vzorovaných plachetek.

Pekařské výrobky - balit, či nebalit?

Pekařské výrobky - balit, či nebalit?

Balené, či nebalené pečivo? Rozhodnutí je na Vás. Ale křupavý český rohlík prodávaný nebalený stejně nic nenahradí.

KVASOVÝ CHLÉB SE ŽITNÝM KVASEM HEMATRONIC

Odpovídá nové vyhlášce č. 18/2020 Sb. 

Optimalizace trvanlivosti, měkkosti a chuti

Snaha o další vylepšení, o další varianty pekařských výrobků a o delší trvanlivost při zachování stálé měkkosti a chuti výrobku

VÁNOČNÍ PEČENÍ U "PFAHNLA"

TRADICE NA VÁNOCE - PEČENÍ U "PFAHNLA"

Vánoční pečení s dětmi je každoroční tradicí firmy Pfahnl

Uložit
Nastavit
Používáme cookies, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našeho webu. Pokud odmítnete používání souborů cookie, nedokážeme garantovat bechybnou funkci webu.
Povolit vše
Zakázat vše
Analytics
Nástroje používané k analýze dat k měření efektivity webových stránek a k pochopení toho, jak fungují.
Google Analytics
Povolit
Zakázat
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povolit
Zakázat