Určitě se mnou budete souhlasit, že kvalita pekařských produktů na českém trhu je velmi vysoká.
Ruchmehl - pšeničná mouka Typ 1100 - 1400, 33 - 36 % mokrého lepku; Pastevecký chléb - bagety, Kořenový chléb; Přípravek na prodloužené zrání - dávkování 3 %, ječný a pšeničný slad.
Téma ze semináře jak zachovat prodlouženou měkkost. Využití přípravku Unisoft.
Žádáme dodavatele, aby od 1.7.2022 využívali pro zasílání dokladů výhradně adresy
8. dubna 2022; Oslava 25 let v sídle firmy a ve Smetanově domě
V čem je tento chléb jiný? Jak je možné, že je spotřebitel ochotný zaplatit tuto částku za chléb?
Píšeme o chlebu, který ve Švýcarsku patří do každodenního sortimentu a je pojmenován Ruchbrot.
Co mají společného žitné kvasy, pšeničné omládky či pšeničné kvasy, dlouhé zrání těst?
Kráječky s volitelným nastavením řezu.
Odlišení Vašich chlebů a zvýšení atraktivnosti s využitím vzorovaných plachetek.
Balené, či nebalené pečivo? Rozhodnutí je na Vás. Ale křupavý český rohlík prodávaný nebalený stejně nic nenahradí.
Odpovídá nové vyhlášce č. 18/2020 Sb.
- Optimalizace trvanlivosti, měkkosti a chuti
- TRADICE NA VÁNOCE - PEČENÍ U "PFAHNLA"
- Pečení žáků 9.tříd ZŠ T.G.Masaryka na "Pfahnlu"
- Rok 2019 s Vami
- Rok 2019 s Vámi
- SOUTĚŽ KOBLIHA ROKU 2019 VE VELKÝCH PAVLOVICÍCH
- PEKAŘSKÉ TRENDY ZE STUTTGARTU
- Tradiční nohejbalový turnaj v Litomyšli
- Úspěšné chlebové projekty
- NÁVRAT KE KOŘENŮM PEKAŘINY - URKORN MIX