Prodloužená měkkost díky přípravku na změkčování Uni Soft 1 %, Hefe Soft 2 % CL. Excelentní měkkost po dobu trvanlivosti výrobku. Výrazné máslové aroma i po upečení díky margarínu Premium Back.
Pfahnl Backmittel je rakouská rodinná firma s tradicí sahající až do roku 1476, která se specializuje na výrobu kvalitních mouk a pekařských směsí. Díky vlastnímu mlynářství, moderním technologiím a důrazu na udržitelnost je Pfahnl spolehlivým partnerem pro pekárny a cukrárny po celé Evropě.
Jan Salaquarda byl oceněn za 10 let práce na firmě PFAHNL Backmittel spol. s r.o., Litomyšl. Petr Veselík byl oceněn za 25 let práce na firmě PFAHNL Backmittel spol. s r.o., Litomyšl.
Jednoduchá příprava pšeničného omládku; pšeničný omládek ovlivňuje čerstvost, vůni a chuť produktu, vyznačuje se vatovitou střídou a stabilitou při kynutí; mléčná chuť rohlíku. Náš tip - použijte sádlo pro odlišení.
Pšeničné omládky a novinka Startér CL
Kdy: 4.10.2023, Kde: Pekařské školicí centrum firmy Pfahnl Backmittel spol. s r.o., Litomyšl; Začátek seminář v 11.00 hodin.
22.-26.10.2023, Mnichov; Hala B4, stánok 410. Srdečne Vás pozývame!