Denně čerstvý žitný kvas

Již druhým rokem používají zákazníci firmy PFAHNL na výrobu chleba jednostupňový žitný kvas HEMATRONIC. Žádný patent, jen návrat k přírodě, ale za použití nových moderních technologií.

Denně čerstvý žitný kvas (.PDF)

Příprava pšeničného omládku

Použitím pšeničného omládku do receptury pečiva docílíme zlepšení aroma a chuti výrobků pečiva, většího objemu, optimální křupavosti a jeho delší trvanlivost


Přírodní stabilizovaný pšeničný omládek (.PDF)

Kvalitní stabilní mouka, pekařské mouky

Mouky pšeničné, žitné, špaldové. Rozšířené možnosti, dodání ze dvou mlýnů Pregarten, Vídeň. Makové náplně z českých polí, ořechové lískové, vlašské.  Firma Pfahnl je předním dodavatelem kvalitní mouky se stabilními parametry.

Kvalitní mouky (.PDF)

České buchty z linky Rheon

České buchty z linky Rheon.  České buchty, vyrobené za pomoci přípravku Preback a Hefeteigmeister jsou k nerozeznání od ruční výroby. 


České buchty z linky Rheon (.PDF)

Přihlášení novinek

Později se můžete kdykoliv odhlásit.
Uložit
Nastavit
Používáme cookies, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našeho webu. Pokud odmítnete používání souborů cookie, nedokážeme garantovat bechybnou funkci webu.
Povolit vše
Zakázat vše
Analytics
Nástroje používané k analýze dat k měření efektivity webových stránek a k pochopení toho, jak fungují.
Google Analytics
Povolit
Zakázat
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povolit
Zakázat