Recept měsíce

Recept na ciabatta bread

Výrazná chuť orientálního koření, vhodné jako základ pro moderní snacky, přílohové pečivo na grilování, vyrobené technologií dlouhého vedení těst.

Recept na šlehaného beránka - Velikonoce

Symbol Velikonoc, který by neměl chybět na žádném velikonočním stole. Nadýchaný, vláčný a voňavý. Osvěžující citronová chuť a aroma. Možná varianta s čokoládovou polevou, která zajistí dlouhou vláčnost.

Recept na vánočku - prosinec

Prodloužená měkkost díky přípravku na změkčování Uni Soft 1 %, Hefe Soft 2 % CL. Excelentní měkkost po dobu trvanlivosti výrobku. Výrazné máslové aroma i po upečení díky margarínu Premium Back

Recept na vánočku - říjen, listopad

Prodloužená měkkost díky přípravku na změkčování Uni Soft 1 %, Hefe Soft 2 % CL. Excelentní měkkost po dobu trvanlivosti výrobku. Výrazné máslové aroma i po upečení díky margarínu Premium Back

Recept na řemeslný rohlík - září

Jednoduchá příprava pšeničného omládku; pšeničný omládek ovlivňuje čerstvost, vůni a chuť produktu, vyznačuje se vatovitou střídou a stabilitou při kynutí; mléčná chuť rohlíku. Náš tip - použijte sádlo pro odlišení.

Recept na croissant - léto

Recept na croissant - léto

Kakaové croissanty s atraktivním vzhledem moderních patisserií.

Recept na focacciu - květen

Recept na focacciu - květen

Jednoduchý, plochý italský chléb.

Burger bulka, buns-buns, Pane Rustico CL

Recept na burger bulky, buns-buns, Pane Rustico CL - duben. Sezóna letního grilování se blíží.

Burger bulka, buns-buns, Pane Rustico CL, obsahuje pšeničný kvas, sypaná sezamem, vhodná ke grilování. Sezóna letního grilování se blíží.  

Suroviny do velikonočních výrobků

Recept na suroviny do velikonočních výrobků - březen

Mazanec s výrazným aroma a prodlouženou vláčností, mazanec Premium, mazanec máslový s rozinkami a mandlemi; mazanec, mléčné pečivo - Milchbrötchen, chlebíčková veka, beránek BB, beránek Sandkuchen, beránek Muffin směs, perníkové těsta.

Recept na chléb Pastýř

Recept na chléb Pastýř - únor

Chléb připravený metodou dlouhého zrání, je kypřen pouze kvasem. V receptuře je zakomponován třístupňový kvas. Dobré vypečení zajistí křupavou kůrku a zachová dlouhou vláčnost střídy. Produkt je clean label.

Mlýny, trendové mouky

Trendové mouky

Výroba a dodávky pšeničné a žitné mouky na míru podle odsouhlasené specifikace. Špaldové a celozrnné mouky, Speciální mouky pro plundrová a listová těsta, k výrobě knedlíků, pizz, toastů, na výrobu oplatků.

Vánočka

Recept na vánočku - listopad

Recept na lahodnou vánočku s prodlouženou měkkostí díky přípravku na změkčování Uni Soft 1 %, excelentní měkkost po dobu trvanlivosti výrobku, výrazné máslové aroma i po upečení díky margarínu Premium Back.

Přihlášení novinek

Později se můžete kdykoliv odhlásit.
Uložit
Nastavit
Používáme cookies, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našeho webu. Pokud odmítnete používání souborů cookie, nedokážeme garantovat bechybnou funkci webu.
Povolit vše
Zakázat vše
Analytics
Nástroje používané k analýze dat k měření efektivity webových stránek a k pochopení toho, jak fungují.
Google Analytics
Povolit
Zakázat
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povolit
Zakázat