Náplně, směsi



Zlepšující přípravky na chleba jsou látky, které se přidávají k surovinám při výrobě chleba za účelem zlepšení jeho struktury, vzhledu, chuti, konzistence a trvanlivosti. Existuje mnoho druhů zlepšujících přípravků, které se liší svým složením a účinky. Přidávají do těsta v různých fázích jeho přípravy.

Použití zlepšujících přípravků na chleba:

  • přidání do suchých surovin
  • rozpuštění ve vodě (rozpouštějí se ve vodě a přidávají k těstu jako tekutá složka)
  • přímé smísení s těstem (přidávají se k těstu přímo při míchání)

Přihlášení novinek

Později se můžete kdykoliv odhlásit.
Uložit
Nastavit
Používáme cookies, abychom vám zajistili co nejlepší zážitek z našeho webu. Pokud odmítnete používání souborů cookie, nedokážeme garantovat bechybnou funkci webu.
Povolit vše
Zakázat vše
Analytics
Nástroje používané k analýze dat k měření efektivity webových stránek a k pochopení toho, jak fungují.
Google Analytics
Povolit
Zakázat
Ostatní
Analýza chování návštěvníků
Povolit
Zakázat